Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Tandblegning

Få et hvidt naturligt smil med en tandblegning

Er du ked af dine tænder? Er de misfarvede og hæmmer det dig i at smile, som du gerne vil? Så bør du overveje en tandblegning.

Hvorfor bliver tænder misfarvede?

Årsagen til at dine tænder ikke længere er hvide kan skyldes flere forskellige ting. Man skelner mellem eksterne og interne årsager.

Eksterne

Misfarvning kan opstå på baggrund af de mad- og drikkevarer, vi igennem livet har indtaget. Hvis du eksempelvis er en flittig kaffe- eller thedrikker kan det medvirke til misfarvning af tænderne. Rødvin er også en af de drikkevarer, som virker misfarvende for tanden. Dog er det ikke kun, hvad du drikker eller spiser, som kan ødelægge dit flotte hvide smil. Er du eksempelvis ryger, kan det også have en negativ effekt på farven af dine tænder. Dette er eksempler på eksterne, altså udefrakommende kilder, som kan gøre dine tænder misfarvede med tiden.

Interne

Misfarvning kan dog også opstå internt i tanden. Det sker eksempelvis, når en nerve i tanden er beskadiget eller død. Tandens nerve kan blive beskadiget, hvis tanden er udsat for et hårdt stød eller slag, fordi der opstår blødninger i tandens nerve. De vil herefter misfarve tanden og give den en karakteristisk mørkegrå/blå farve.

En helt tredje årsag til misfarvning af dine tænder, kan findes ved noget så simpelt som alderdom. Jo ældre du bliver, jo mere grålige bliver dine tænder. Det er helt naturligt, men kan også afhjælpes ved en tandblegning, i de fleste tilfælde.

Derudover kan tænder blive misfarvede hvis de under dannelsen har optaget kemikalier eller medicin som er givet i barndomsårene. Disse misfarvninger er mere udfordrende, og det er ikke altid sikkert, at de kan lysnes.

Sådan foregår behandlingen

På klinikken foretager vi tandblegning på den måde, som er allermest skånsom for dine tænder. Behandlingen foregår ved, at du får lavet en individuel skinne, som passer til netop dit tandsæt. Denne type tandblegning minimerer eventuelle bivirkninger, giver et flot resultat og holder ofte længere end en såkaldt klinikblegning. Du får skinnen med hjem sammen med en blegegel, som skal lægges i skinnen. Du skal bære skinnen med blegegel i ca. 2 timer hver dag i 1-2 uger. Vi sørger for at give dig vejledning inden du tager fra klinikken.

Læs mere

Hvis det ikke passer så godt i din dagligdag at gå med en skinne, kan den med fordel også bæres om aftenen/natten. Derved styrer du selv hvornår på døgnet, det passer dig bedst at blege dine tænder.

Efter en behandlingsperiode på 1-2 uger vil du allerede være i stand til at se en forskel på dine tænder. Det er svært at sige noget konkret om, hvor lang tid tandblegningen holder, da det varierer meget fra person til person. De fleste mennesker vil dog kunne nyde deres lysere smil i 1-3 år efter behandlingen. Når du har skinnerne, kan du nøjes med at købe blegegelen, hvis du ønsker en “brush up” senere.

Typiske bivirkninger ved tandblegning

I dagene efter behandlingen kan tænderne føles lidt ekstra følsomme. Tænderne kan være mere følsomme overfor varme og kulde, for eksempelvis hvis du tager et glas koldt vand, kan du mærke det lidt mere end normalt. Da vi på klinikken kun bleger på den absolut mest skånsomme måde, er bivirkninger stort set ikke eksisterende.

Andet du kan gøre for at holde dine tænder sunde og hvide

Udover at få udført en professionel tandblegning, er der også andre tiltag som kan medvirke til at bevare dit hvide smil.

 • Husk at få renset tænder jævnligt. Her får du gjort tænderne rene og flotte og tandlægen kan også pudse og polere dine tænder, så bakterierne ikke hænger fast på dem.
 • Undgå så vidt muligt føde- og drikkevarer som særligt kan give misfarvninger på tænderne. Det gælder blandt andet rødvin, kaffe, lakrids og rygning.
 • Plej dine tænder. Brug tandtråd, tandstikker og tandbørste. For det er ikke nok, at tænderne ser sunde ud, de skal også være sunde.

Få hvidere tænder i dag!

Så ønsker du, at få en tandblegning og få dit fine, hvide smil igen, så kontakt os i dag på:
32 54 56 74

Eller kontakt os her og få et hvidt smil!

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 • Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Tandlægerne No. 68 ApS
Amagerbrogade 68
2300 København S

Telefon: 32 54 56 74
Mail: info@no68.dk

CVR-nr.: 36042206

Åbningstider
 • Mandag

  07.30 - 18.30

 • Tirsdag

  09.00 - 18.30

 • Onsdag

  08.00 - 16.30

 • Torsdag

  07.30 - 16.30

 • Fredag

  07.30 - 15.00

Telefontider
 • Mandag

  08.00 - 16.30

 • Tirsdag

  09.15 - 18.00

  (Lukket mellem 13.30 - 14.30)

 • Onsdag
  08.00 - 15.00
 • Torsdag
  08.00 - 16.00
 • Fredag
  08.00 - 13.00
Find vej
Følg os
Vi er en del af
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej