Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Tandlæge København S

Velkommen til din professionelle Tandlæge nær København S.

Når du første gang sætter dine ben i vores hyggelige klinik, så vil du først og fremmest mærke den hyggelige og afslappede stemning. Miljøet og tonen er afslappet, og omgivelserne professionelle. Holdet bag Tandlægerne No. 68 består af 3 klinikassistenter, 1 tandplejer og 3 tandlæger, der alle er tilknyttet klinikken på daglig basis. Vi har alle arbejdet sammen i en del år, og søger konstant at levere den bedste tandlægeoplevelse som muligt. Du kan læse meget mere om hvad vi tilbyder i klinikken her på siden.
tandlæge ved christianshavn
Fagligheden i fokus

I vores tandklinik tæt ved København S er det den faglige dygtighed der er i centrum. Netop derfor bruger vi en del ressourcer på, at holde vores personale velorienteret- og uddannet indenfor tandlægefaget. På den måde kan du altid være sikker på, at du bliver behandlet efter de nyeste og bedste principper, når du sætter dig i én af vores stole. Det er ikke kun personalet, som vi sørger for at holde opdateret. Vi arbejder også kun med det bedste og mest moderne udstyr indenfor branchen.

tandlægen på Christianshavn
Tandlægeskræk?

Hos Tandlægerne No. 68 behandler vi mange patienter med tandlægeskræk. Når bliver opmærksomme på patienter med netop denne fobi, så tager vi naturligvis altid ekstra stort hensyn til dette og behandler så nænsomt som overhovedet muligt. Vi ligger ligeledes stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge igennem alle typer af behandlingsforløb, hvorfor vi gør meget ud af informere grundigt om en eventuel forestående behandling.

tandlægen på Christianshavn

Akutte behov

Tandpine og andre former for akutte behov kan jo opstå på de mest ubelejlige tidspunkter. Hvis et behov for akut tandlægehjælp skulle opstå, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for, at du kan få tid til behandling samme dag.

Hvis du har akut brug for tandlægehjælp og bor ved København S, kan vi kontaktes på telefon: 32 54 56 74.

Læs Tandlægerne No. 68 ApS anmeldelser på Google

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej