Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Tandsmykker

Et tandsmykke er et lille 2 mm smykke til at sætte på tænderne. Tandsmykke anvendes som pynt – som ethvert andet smykke på kroppen: Halskæde, øreringe, fingerringe osv.

Hvordan påsættes et tandsmykke?

Smykket limes (bondes) på emaljeoverfladen på samme måde, som plast bondes som fyldninger. Tandsmykket sidder derfor fast og er ikke aftagelige ligesom kropssmykker.

Kan alle få tandsmykker?

Alle kan få tandsmykker, så længe der er emalje på tanden. Som anbefaling vil det være en god idé kun at sætte smykker på i forvejen velholdte tænder, da smykket i sig selv tiltrækker ekstra opmærksomhed ved deres tilstedeværelse. Hvis nabotænderne er grimme, bliver de således også ofrer for den øgede opmærksomhed.

Skader tandsmykker mine tænder?

Smykkerne er i sig selv ikke skadelig. Som med al tandbehandling er det vigtigt, at mundhygiejnen er optimal, så der ikke opstår huller i tænderne.

Hvor længe holder tandsmykker?

Limningen (bondingen) kan slippe emaljen. Er den lavet efter forskrifterne, holder den som en almindelig fyldning.

Hvordan vedligeholdes tandsmykket?

Tandsmykker vedligeholdes som normale tænder med grundig tandbørstning.

Hvilket udvalg er der af tandsmykker?

Der findes mange tandsmykker i forskellige motiver og farver. Spørg gerne efter udvalget når du er på klinikken, så bestiller vi det smykke du vælger.

Er der bivirkninger og komplikationer ved tandsmykker?

Ved påsætning af tandsmykket anvendes lim (bonding), og denne kan slippe.
Overfladerne på smykkerne kan slides, så de ser matte ud over tid. Plasten, der bruges til bondingen, kan som al anden plast misfarves.

Hvad koster tandsmykker?

Priserne for tandsmykker varierer afhængigt af materialet og designet. Guldtandsmykker er en populær mulighed, og koster omkring 1298,-. Hvis du ønsker et mere diskret og elegant look, kan du vælge en lille diamant, der starter fra 825,-. Inden du beslutter dig for en kosmetisk tandbehandling, er det vigtigt at få tjekket dine tænder for eventuelle sygdomme. Tandsundhed er altafgørende, og det er vigtigt at sikre, at dine tænder og tandkød er sunde, før du går videre med tandsmykker. Tandlægen vil kunne rådgive dig om den bedste løsning for dig og din tandhelse.

Se brochure her

Tag kontakt til os i dag, ved at ringe på: 32 54 56 74 Eller klik her og kontakt os!

-Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej