Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Klinikken har lukket i uge 30. Ved akut brug for tandlæge kan patienterne henvende sig til tandlægevagten

Hvor lang tid tager en rodbehandling?

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man får at vide, at man skal have foretaget en rodbehandling. Hvad koster det for eksempel? Gør det ondt? Og hvor lang tid tager en rodbehandling egentlig? Hos Tandlægerne No. 68 foretager vi mange rodbehandlinger, og vi har derfor en god idé om svarene på disse spørgsmål og flere til. Har du spørgsmål angående rodbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs videre

Flækket tand – hvad gør man?

En flækket tand er en yderst ubehagelig, men ikke unormal, lidelse. Har du mistanke om revner i dine tænder, eller har du måske allerede flækket din tand helt eller delvist, guider vi hos Tandlægerne No. 68 dig her til hvad du skal gøre. Vil du akut i kontakt med os i forbindelse med en knækket tand, kan du selvfølgelig også kontakte os over telefonen.

Læs videre

Ondt i kæben ved visdomstand

Ondt i kæben kan være symptom på en række forskellige dentale lidelser, hvoraf frembrud af en visdomstand blot er én ud af mange. Har du selv ondt i kæben? Læs med her hvor vi hos Tandlægerne No. 68 forklarer, hvorfor ondt i kæben kan skyldes visdomstænder. Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Læs videre

×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej