Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Kontakt os 32 54 56 74

Tandlægeskræk

Mange mennesker døjer med tandlægeskræk, også kaldet odontofobi, altså angsten for at gå til tandlæge. Det kan desværre afholde folk med tandlægeskræk fra at gå regelmæssigt til tandlægen og dermed give varige mén og resultere i dårlige tænder.

Hos Tandlægerne no. 68 har vi stor respekt for alle med tandlægeskræk, og vi ved, at det kræver rigtig meget at komme til tandlægen. Derfor tager vi os godt af dig med tandlægeskræk, så du kan blive tjekket regelmæssigt, og vi lover, at du er i trygge hænder. Vi gør alt, hvad vi kan for, at du skal føle dig tryg. Læs mere her på siden om, hvad du selv kan gøre, samt hvad vi gør for dig, der har tandlægeskræk, når du besøger os i vores tandklinik på Amager.

Forbered dig selv og din tandlæge på din tandlægeskræk

En rigtig god idé er først og fremmest at forberede din tandlæge på, at du har tandlægeskræk. Dette kan du gøre, når du booker tid. Hvis du er utryg ved at booke tid eller synes, det virker uoverskueligt, kan du enten ringe til os, så vi kan snakke sammen om din tandlægeskræk, eller du kan skrive til os gennem vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Vi har mange års erfaring som tandlæger og tandplejere, og vi har behandlet rigtig mange patienter med tandlægeskræk. Derfor ved vi også, hvilke redskaber og værktøjer, vi kan tage i brug, når du som patient kommer til os med tandlægeskræk. Udover at informere os om din tandlægeskræk, så vi kan tage de rigtige forholdsregler, er det også en god idé, at du selv forbereder dig inden besøget hos din tandlæge. Du kan f.eks.:
 • Sørge for at være veludhvilet og have spist godt
 • Øve dig i at trække vejret dybt ned i maven og evt. forberede en afslapningsøvelse
 • Fortælle din tandlæge, at du har tandlægeskræk, så vi er forberedte på det
Derudover er det vigtigt, at du altid føler, du kan sige fra inde hos tandlægen. Hvis du mærker, det gør ondt, eller hvis du har brug for en pause, skal du have mulighed for det. Det sørger vi bl.a. for, når du går til tandlæge hos os.

Hvad gør vi for at hjælpe dig med din tandlægeskræk?

Når du kommer til tandlæge hos os, sørger vi for at tage os godt af dig, og hvis du har tandlægeskræk, sætter vi ekstra tid af til din behandling og sørger for, at du hele tiden ved, hvad der skal ske. Du skal vide, at vi forstår din angst og ved, at det har krævet meget mod at komme. Du skal mærke, at vi tager din tandlægeskræk seriøst, og derfor snakker vi med dig hele tiden, så du ikke får pludselige overraskelser under din behandling. Derudover har du altid mulighed for at få en pause, hvis du lige har brug for at trække vejret helt ned i maven, og vi lover, at vi aldrig presser dig til noget, du ikke har lyst til. Vi har mange års erfaring med tandlægeskræk, og vi ved, hvordan vi skal håndtere patienter med tandlægeskræk, så vi lover, at du er i helt trygge hænder. Derudover sørger vi altid for 100% smertefri behandling, og det betyder, at du altid bliver bedøvet ved mindste risiko for smerter – og bare rolig, bedøvelsen er også smertefri. Husk på, at det er dig, der sætter tempoet hele vejen igennem. Vi hjælper og støtter dig undervejs, og hvem ved – måske kan du efter flere behandlinger stille og roligt slippe af med din angst.

Uanset typen af din tandlægeskræk, hjælper vi dig igennem dit besøg hos tandlægen

Der findes mange typer og former for tandlægeskræk. Nogle har angst for hele oplevelsen med at gå til tandlæge, mens andre har angst for dele af tandlægebesøget; smerter, lydene, at sidde fastlåst/klemt, eller at føle sig talt ned til. Vi har stor forståelse for din tandlægeskræk, uanset hvad du har angst for. Derfor vil vi igen understrege vigtigheden af, at du på forhånd fortæller os om din tandlægeskræk, så kan vi nemlig tilpasse behandlingen lige netop til dig og din angst.

Er du endnu ikke helt klar til dit tandlægebesøg? Ring til os, så vi kan snakke om din tandlægeskræk

Hvis du stadig ikke føler dig helt klar til at bestille en tid hos os, så ring til os for at tage en snak om din tandlægeskræk. Her kan vi forklare dig, hvordan vi hjælper dig undervejs i din behandling og kan give dig flere gode råd til, hvad du kan gøre inden, du møder op. Husk, vi forventer ikke noget af dig – vi håber bare, at vi kan få lov til at hjælpe dig med at komme af med din tandlægeskræk. Vores telefon er åben hver dag, og du kan tjekke både telefon- og åbningstider her på siden. Du kan altid ringe til os på tlf: 32 54 56 74, så tager vi en snak om din tandlægeskræk.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 • Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Tandlægerne No. 68 ApS
Amagerbrogade 68
2300 København S

Telefon: 32 54 56 74
Mail: info@no68.dk

CVR-nr.: 36042206

Åbningstider
 • Mandag

  07.30 - 18.30

 • Tirsdag

  09.00 - 18.30

 • Onsdag

  08.00 - 16.30

 • Torsdag

  07.30 - 16.30

 • Fredag

  07.30 - 15.30

Telefontider
 • Mandag

  08.00 - 16.30

 • Tirsdag

  09.15 - 18.00

  (Lukket mellem 13.30 - 14.30)

 • Onsdag
  08.00 - 12.00
 • Torsdag
  08.00 - 16.00
 • Fredag
  08.00 - 13.00
Find vej
×
Find vej
Menu
Ring op
Kontakt