Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Kosmetisk tandretning med LiteWire

– Det naturlige valg til et attraktivt smil- enkelt og effektivt.

Kigger du dig alt for tit i spejlet og tænker …”bare jeg lige kunne få rettet de skæve fortænder”… hvorfor så ikke gøre noget ved det??

I dag er der stor efterspørgsel på tandretning, men det er de færreste, der ønsker at gå rundt i 2 år eller mere med metal togskinner. Det behøver i dag langt fra altid at være tilfældet.

Den moderne bøjlebehandling kan rette dine “charmerende” skæve tænder på 3-9 måneder – og vi lover dig, at tænderne ikke bliver mindre charmerende.

Tværtimod, et tilfredsstillende tandsæt gør, at du som person bag smilet får mere selvtillid og en bedre udstråling.

Mere end bare det ydre

Tandregulering er ikke kun for børn og unge. Mange voksne vælger i dag at få rettet deres tænder, og det er der flere gode grunde til. Primært er det på grund af skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne. Det kan også være på grund af bidfunktionelle problemer.

I så fald anbefaler vi, at man opsøger en ortodontist, da der her skal rettes tænder over et længere forløb og i nogle tilfælde også skal større midler i brug for at rette tænder, så som kirurgisk behandling.

Drejer tandretningen sig om små “skønhedsfejl“, så er en tandretning med LiteWire mulig.

kosmetisk tandretning før og efter litewire

De mest populære kosmetiske tandbehandlinger

Behandling med LiteWire er fokuseret på de forreste tænder, som er synlige, når du smiler. Dine kindtænder og dit sammenbid vil derfor ikke ændre sig i større grad. Af samme grund varer behandlingen kun få måneder, i modsætning til almindelig tandregulering, der kan tage op til flere år.

Til forskel fra normale “togskinner” i metal består LiteWire af tandfarvede komponenter, der kombinerer høj æstetik med den veldokumenterede effekt af fast apparatur. Det betyder, at du er garanteret synlige resultater på kort tid, uden at ændre på din livsstil. Til forskel fra andre tandbøjler vil din udtale være næsten perfekt, og du behøver ikke bekymre dig om at skulle tage bøjlen ud, når du spiser.

Hvordan fungerer LiteWire?

LiteWire virker ved at flytte dine tænder nænsomt over en periode på 3-8 måneder. Det kan gøres så hurtigt, fordi der udelukkende fokuseres på dine forreste tænder – dem du bruger, når du smiler.

LiteWire benytter avancerede superelastiske nikkeltitanium buer (wires), der skånsomt men effektivt ændrer fortændernes position via små keramiske brackets. Disse brackets placeres med en moderne indirekte bonding teknologi, som gør det hurtigt og nemt for tandlægen at sætte dem på. Normalt vil vi se dig til kontrol hver fjerde uge og lave små justeringer, der sikrer et optimalt resultat for dit nye smil.

Hvad gør jeg?

Du booker en tid, hvor tandlægen vil lave en grundig undersøgelse af dine kæber, tænder, bid og tandstilling. Derudover tages et aftryk af både over- og underkæbe, som støbes ud til studiemodeller, således at der kan laves en analyse og vurdering af tænderne – herunder hvor meget plads, der er tilgængeligt for at rette fortænderne. Hvis tænderne er “egnede” til behandling, går der ca. 14 dage – og så er du igang.

Hvis dine tænder er meget tætsiddende, vil der sandsynligvis foretages en minimal beslibning af emaljen mellem tænderne, så der bliver plads til, at alle tænderne kan sidde helt lige.

Vi vil her på klinikken som regel se dig med 3-4 ugers mellemrum, hvor LiteWire apparaturet kontrolleres og evt. justeres i forhold til dine tænders nye position, hvor vi samtidig også vil skifte elastikker, som holder buen på bracketsene på plads.

Når behandlingen er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads. Det betyder, at du skal bruge en såkaldt retainer, som vi også laver til dig.

Er du ked af skæve tænder, så book en tid. på: 32 54 56 74 Eller klik her og kontakt os!

-Vi glæder os til at høre fra dig.

kosmetisk tandretning litewire før og efter

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej