Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Tandlæge Islands Brygge

 

Dygtige tandlæger ved Islands Brygge

Er du på udgik efter en tandlægeklinik på Islands Brygge? Så er vores hyggelige tandklinik et godt valg. Klinikken er beliggende tæt på Island Brygge – i starten af Amagerbrogade på Amager. Tandlægeklinikken består af tre tandlæger, tre klinikassistenter og en tandplejerske.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved vores behandlinger og derfor bliver du altid mødt med et smil. Vi gør meget ud af, at miljøet skal være afslappet og roligt, så du får den bedst oplevelse.

Tæt på Islands Brygge

Herunder finder du et kort med vores adresse – som er Amagerbrogade 68, 2300 København S. Du finder vores klinik i starten af Amagerbrogade, hvilket ikke er langt fra Islands Brygge.

 

 

Fagligheden er altid i fokus

Vores fagpersonale kommer med den retmæssige uddannelse der er medvirkende til, at du som patient, er i trygge hænder hos os. Vi kan tilbyde dig moderne og gode tandbehandlinger, da vi holder os opdateret på den nyeste forskning, viden og teknologi. Det skal være medvirkende til, at du går hjem med et godt- og holdbart resultat.

 

Book en tandlægetid eller kontakt os

Er du ny patient eller står du og mangler en tandlæge på Islands Brygge? Så kan du booke en tid online. Hvis du hellere ønsker en dialog kan du kontakte os direkte på e-mail eller telefon. Vores kontaktinformationer er følgende: Tlf. 32 54 56 74 og e-mail info@no68.dk. Har du allerede booket en tid og skal finde vej er vores klinik er adressen : Amagerbrogade 68, 2300 København S

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også bestille tid online

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej