Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Kontakt os 32 54 56 74

Tandlæge-finansiering

Som tandlæge med afdragsordning kan du dele din tandlægeregning op i mindre bidder

Alle skal have råd til at gå til tandlægen, og derfor har vi valgt at samarbejde med Sundhed+, som tilbyder en attraktiv finansieringsordning til tandbehandlinger, både store og små behandlinger, og både hele behandlinger eller enkelte dele af behandlingen.

Sundhed+ tilbyder en meget transparent og ærlig tandlæge finansiering uden skjulte omkostninger, så du ved, hvad du går ind til. Fordi behandlingen og godkendelsen af din ansøgning om tandlæge lån foregår 100% digitalt, er det en hurtig og enkel proces for dig. Besøg os på Trustpilot og hør hvad andre kunder siger om muligheden for lån til tandlægebesøg med Sundhed+.

Tandlæge-finansiering med Sundhed+ er enkelt

  • Du skal kun bruge dit NemId og e-mail
  • Tryk på banneret
  • Det tager 2 min – så er du godkendt til tandlæge finansiering
Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Hvorfor vælge en tandlæge med afdragsordning?

Tandpleje skal foregå løbende, så vi som tandlæger kan blive opmærksomme på problemer, før de udvikler sig. Mener du ikke, at du har råd til at gå til tandlægen, og vælger du derfor at skippe det regelmæssige tjek, kan du risikere at begyndende problemer udvikler sig til lidelser, der både er mere smertefulde og mere kostelige at behandle. På den lange bane kan det bedre betale sig, at møde op til regelmæssige tandtjek, og derfor kan det være nødvendigt med et lån til tandlægebehandlingen.

Vi er klar over, at et tandlæge-lån for nogle kan lyde som noget fusk, men med vores samarbejdsaftale med Sundhed+ er du sikret en attraktiv tandlæge-finansiering uden ubehagelige overraskelser.

Få mere information om vores tandlæge-finansiering

Med hjælp fra Sundhed+ er vi altså en tandlæge med afdragsordning, så du kan dele din regning op i bidder, der passer til lige netop dit budget. Har du spørgsmål til vores tandlæge-finansiering, er du velkommen til at kontakte os for uddybende information.     

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej