Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Pænt og naturligt smil med kosmetisk tandpleje

Kan du nikke genkende til én eller flere af følgende scenarier?

 • Er du ked af dine tænders form og facon?
 • Er dine tænder gullige og grå?
 • Eller har du flere, knapt så kønne, sorte sølvfyldninger?

I dag er det muligt, at få gjort noget ved dit smil, hvis du ikke er tilfreds. Behandlingsformerne er mange, og der findes en løsning til netop dine problemer. I artiklen herunder, får du indblik i, hvad kosmetisk tandpleje kan gøre for dig og dit smil.

Mere end bare det ydre

I dag skal tænder ikke blot være sunde, de skal også se sunde ud. Ser dine tænder sunde ud, vil du opnå øget selvtillid og få lyst til at smile. Netop derfor får mange af vores patienter udført kosmetisk tandpleje. Kosmetisk tandpleje er altså fokuseret på at give dig nogle smukke og flotte tænder, som du kan vise frem med stor selvtillid. Mange mennesker med mindre pæne tænder, er særdeles hæmmet af dette i hverdagen. Tit skal der ikke særlig meget til før ens tænder kan se meget pænere ud.

kosmetisk tandpleje før og efter slidt tandsæt bidhævning genopbygning med plast

De mest populære kosmetiske tandbehandlinger

Kosmetisk tandpleje dækker i virkeligheden over forskellige typer behandlinger. Herunder får du et overblik over de mest populære behandlinger, og hvad de kan gøre for dig og dit smil.

 • Tandblegning
  Her gøres tænderne hvide igen, nemt og smertefrit. Du får blot en tandskinne, og en gel, som er tilpasset din mund. Den bæres hver dag i et par timer. Et par uger senere, har du smukke, naturligt hvide tænder.
 • Tilpasning af tandens form
  Denne behandling udføres, hvis tænder ikke har en særlig pæn form. Det kan eksempelvis være, hvis du har meget spidse tænder, eller du har været så uheldig at slå en flig af tanden. Her kan tandlægen tilpasse tandens form og gøre tænderne pæne igen. Dette udføres i praksis ved, at der lægges plastfacader eller porcelænsfacader på tænderne.
  Derved opnås den ønskede tands form og i nogle tilfælde, vil en tandkrone også blive benyttet. Den eksakte behandlingsform vil være individuel fra person til person, da alle har forskellige tænder samt ønsker om behandling.
 • Udskiftning af fyldninger
  Er ens tænder blevet behandlet med sølvfyldninger, bliver de med tiden meget mørke – nærmest sorte. Dette er for mange ikke særlig ønskværdigt, og disse kan blive erstattet af mere diskrete, hvide plastfyldninger i stedet.
 • Rettelse af skæve tænder og store mellemrum.
  Mange voksne døjer med skæve tænder og til tider også store mellemrum mellem tænderne. Her vil man kunne få udbedret sine problemer, med en så simpel løsning som en skinne. Skinnen tilpasses din mund, og kan udbedre skæve tænder, store mellemrum og bidproblemer, såsom over- og underbid. Er mellemrummene mellem tænderne store, kan der ligeledes her benyttes plastfyldninger til at mindske disse. Det giver et flot sammenhængende ’look’, som skaber et flot, komplet smil.

kosmetisk tandpleje tandbehandling slidt tandsæt bidhævning genopbygning med plast

Få et pænt smil i dag!

Uanset om du har skæve- eller misfarvede tænder, en uønskværdig facon på tænderne eller fyldninger med sølv, kan vi hjælpe dig med at give dig et naturligt flot smil.

Tag kontakt til os i dag, ved at ringe på: 32 54 56 74 Eller klik her og kontakt os!

-Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 • Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej