Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Vil du være ny patient hos os?

Det skal være nemt og rart at skifte til en ny tandlæge, og vi byder meget gerne nye patienter velkommen i vores tandklinik på Amager. Står du og skal skifte tandlæge, håber vi helt bestemt, at vi kan være det rette match for dig – herunder kan du læse mere om, hvordan det er at blive ny patient hos os ved Tandlægerne no. 68.

… Så vi vil gerne være din nye tandlæge

Vi ved, at det for mange er en tillidssag at komme afsted til tandlægen, og vi ved også, at der kan være mange forskellige grunde til, at du skal foretage et tandlægeskift. Det kan være grundet en ubehagelig oplevelse, som du har haft ved din foregående tandlæge, en prisstigning eller et skift af tandlæge i forbindelse med flytning til en ny by, en ny kommune eller sågar et helt nyt land. 

Alle de mange forskellige grunde er gode nok til os, og du skal være hjerteligt velkommen til også at kontakte os og tage en snak om et eventuelt tandlægeskift til os hos Tandlægerne no. 68.

Skift tandlæge til Tandlægerne no. 68

Ny tandlæge, samme behandlinger

Hvis du står overfor et tandlægeskift, og er i tvivl om, hvorvidt vi tilbyder de samme behandlinger, som du har været vant til – så fortvivl ej! Vi har en lang række former for tandbehandlinger, men her kan du lige få et smugkig på nogle af dem. 

Visdomstænder

Mange er generet af deres visdomstænder. Der kan nemt samle sig madrester helt bagerst, som kan gøre det besværligt at holde rent, og dermed give tandkødsbetændelse. Mange oplever også hovedpine, hvis der ikke er plads til visdomstænderne. Oplever du at dine visdomstænder generer dig, og er det ved at være på høje tid at få fjernet visdomstænderne? Så kan du få det gjort hos os, og bare rolig – vi lader visdommen sidde.

Generet af snorken? 

Har I daglige diskussioner om din snorken derhjemme, tilbyder vi også en snorkeskinne – både for nattesøvnen og husfredens skyld. 

Årligt tandeftersyn

Har du svært ved at huske, hvornår du sidst var til tandlæge? Så trænger du nok til et tandeftersyn eller noget forebyggende tandpleje, og det kan vi hjælpe med. 

Kosmetiske tandbehandlinger

Skal der ske noget nyt, og har du længe drømt om et tandsmykke, så kan vi også hjælpe med det! 

Det er blot et lille udsnit af de behandlinger, du finder hos Tandlægerne no. 68. Pointen er, at vi udfører de samme typer behandlinger som andre tandlæger, og du kan derfor helt trygt lave et tandlægeskift til os.

Du får studierabat, hvis du skifter tandlæge til os

Vi har kun ét sæt tænder, og det er vigtigt at passe godt på dem, så de holder hele livet – eller i hvert fald i mange år. For mange unge mennesker spiller økonomien en stor rolle, når de skal prioritere et besøg hos tandlægen. Det, synes vi, er smadder ærgerligt, da tandsundhed indgår som en del af menneskets generelle sundhedsparameter. Vi ved også godt, at man med et skrabet budget måske hellere vil bruge pengene på en tur i byen, et cafébesøg eller noget nyt til garderoben. Går du og overvejer, hvem du skal vælge som ny tandlæge, håber vi, du vil have os in mente. Vi har i hvert fald forsøgt at imødekomme alt dette ved at tilbyde studierabat til vores studerende kunder. Ofte ender det ud i en større regning, hvis du springer tandlægebesøgene over – så kom afsted allerede i dag.

Du behøver ikke være nervøs for at skifte tandlæge til os: Din nye tandlæge tager højde for din tandlægeskræk

Rigtig mange mennesker døjer med tandlægeskræk, og alle vores tandlæger har fuld forståelse for, at det ikke er alle, der nyder at besøge os. Hvis der ikke er tillid mellem behandler og patient, vil det ofte resultere i en mindre behagelig oplevelse for patienten. Derfor vægter vi at informere vores patienter om deres behandlinger, og vi rådgiver altid ud fra den enkelte patient og dennes situation.

I vores klinik vil vi gerne gøre det til en så behagelig oplevelse som muligt for vores patienter. Har du uro ved at skulle til tandlægen, er du nervøs for din tandsundhed, eller frygter du en bestemt behandling, så kan du altid fortælle os det. På den måde kan vi efter bedste evne forsøge at gøre oplevelsen så tryg og behagelig som mulig. 

For at både du og vi kan forberede os bedst muligt, kommer her en række gode råd, som du kan tage i brug forud for din behandling hos os: 

  • Tal med din tandlæge om tandlægeskræk
  • Tag en ven, veninde eller et familiemedlem med til behandlingen 
  • Sørg for at få en god nats søvn og lidt til blodsukkeret 
  • Medbring evt. høretelefoner, så du kan lytte til noget behagelig musik under behandlingen 

Vi er her for at hjælpe dig med at bevare eller få sunde tænder og tandkød, og du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os. Alle er velkomne i vores tandlægeklinik, og der er ingen skam i at være lidt utryg.

Skal du have ny tandlæge? Bliv ny patient hos os allerede i dag

Hvis du skal skifte tandlæge, så er du altid velkommen hos Tandlægerne no. 68. Der kan ofte være en del spørgsmål forbundet med at skifte tandlæge, og vi håber, at du allerede nu er blevet lidt klogere. Men skulle du sidde tilbage med et spørgsmål eller to, og vil du gerne være ny patient hos os, er du altid velkommen til at kontakte os eller bestille en tid online. Vi glæder os til at høre fra dig, samt at byde dig hjerteligt velkommen hos din nye tandlæge i klinikken på Amager.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 15 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej