Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Smertefri og kortvarende bedøvelse

En bedøvelse, der forsvinder kort tid efter at du har forladt klinikken er vejen frem for patienter, der ikke ønsker at føle sig lam i ansigtet flere timer efter en behandling. Bedøvelsen bliver lagt stort set smertefrit, så den giver mindst mulig gene for vores patienter. 

Du behøver ikke have tandlægeskræk for at ville foretrække den smertefri bedøvelse. Selv personer, der ikke har tandlægeskræk, kan have et ønske om, at deres tandlæge anvender bedøvelse, som ikke medfører smerte. Vores tandlæger anvender lokalbedøvelse, der er både korttidsvirkende, nænsomt, smertefrit og effektivt.

Smertefri bedøvelse hos erfarne tandlæger

Vores erfarne tandlæger og tandplejere taler dansk. Hos Tandlægerne No. 68 er vi opmærksomme på vores patienter, og vi anvender moderne metoder og moderne udstyr, og det sikrer vores patienter de bedste behandlinger og rutinetjek samt moderne og smertefri bedøvelse.

Både vores erfarne tandlæger, klinikassistenter, tandplejere og elever gør deres ypperste for, at alle patienter føler sig godt hjemme på vores klinik. Vores venteværelse er hyggeligt indrettet, og vores behandlingsrum er moderne. Disse ting kombineret med vores personales professionalisme og fokus på dig som patient betyder, at du får en både nænsom, venlig og effektiv behandling.

Det er op til dig, om du vil have traditionel lokalbedøvelse hos vores tandlæger, eller om du gerne vil prøve den nye smertefri bedøvelse. Hvis ikke du selv bringer det på bane, skal vores personale nok sørge for at spørge dig, inden vi går i gang.

Afhjælp tandlægeskrækken med smertefri lokalbedøvelse

Hos os ved Tandlægerne No. 68 er det vigtigt, at alle patienter skal have en god oplevelse. Nogle mennesker har ikke noget imod at gå til tandlæge, og for andre er det noget, der helst skal overstås hurtigst muligt, så man ikke skal til tandlæge igen foreløbig.

For dem, der har tandlægeskræk, kan dét at gå til tandlæge være noget, som man skal tvinge sig selv til at gøre. Ofte er årsagerne til tandlægeskræk, at det gør ondt og er ubehageligt at få lavet huller eller andre lidt større ting, som man vil kunne mærke, medmindre man bliver bedøvet.

Du kan afhjælpe tandlægekrækken (eller i hvert fald mindske den en del) ved at komme til tandlæge hos os. Vi vil gerne hjælpe dig med at få en mere behagelig oplevelse ved at tilbyde dig smertefri bedøvelse. Det kan vi gøre takket være et lille apparat, som helt erstatter lokalbedøvelse, der gives med kanyle. Det lille apparat er nemt og hurtigt at bruge, og det gør det muligt for dig for eksempel at få lavet huller – helt uden smerter. Bedøvelsen er 100 % smertefri, og dens virkning er effektiv, men lokal.

Smertefri bedøvelse til fordelagtige priser

Vores smertefri lokalbedøvelse bliver sat i gang, lige inden behandlingen starter, sådan at du får den bedste effekt af vores smertefri bedøvelse. Den virker i relativt kort tid, så derfor fokuserer vi på at få lavet huller, eller hvad der ellers skal ordnes, mens lokalbedøvelsen har størst effekt.

Vores tandlæger er specialister i at lave smertefri bedøvelse hos både voksne og unge, og vi tilbyder gode rabatter til studerende (10 % på udvalgte ydelser), og vi giver også rabat til personer, der er medlem af Sygeforsikringen “danmark”. En almindelig lokalbedøvelse koster mellem 350 og 450 kroner hos os, men hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du spare en del penge.

Du er velkommen til at spørge vores tandplejere eller tandlæger om vores smertefri bedøvelse. Vores personale vil gerne tage en snak med dig om, hvordan og hvor længe den virker, og hvad fordelene er ved at vælge denne nye form for bedøvelse.

Tandlægerne No. 68 – fokus på patientoplevelsen

Vi har stort fokus på, at alle patienter skal have en god oplevelse, når de kommer på vores klinik. Det er uanset, om du er ny patient hos os, eller er kommet hos os, lige siden vores klinik åbnede i 2014.

Vores tre tandlæger (Dorte, Maria og Fie) samt vores klinikassistenter, receptionist/klinikassistent, tandplejer og elever står klar til at hjælpe dig i klinikken på Amagerbrogade 68 i København S.

Vores personale er uddannet til at lave undersøgelser, behandlinger og forebyggende arbejde, og vores tandlæger anvender smertefri bedøvelse som et effektivt og patientvenligt alternativ til traditionel lokalbedøvelse.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej