Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Tandlæge med studierabat på Amager

Vi er godt klar over, at rigtig mange unge ikke føler, de har økonomien til at gå til tandlægen. Ofte vil man hellere bruge penge på oplevelser, rejser eller en café- eller bytur med vennerne, og det har vi selvfølgelig stor forståelse for. Derfor forsøger vi også at imødekomme unge mennesker, så man kan få råd til både det sjove samt tandlægeeftersyn. Det betyder, at du får 10% i studierabat på en række udvalgte behandlinger, når du er ung og går til tandlæge hos os på Amager. Du skal blot vise et gyldigt studiekort. 

Spar penge på lang sigt og gå regelmæssigt til tandlæge – vi giver 10% i studierabat

Heldigvis har mange danske unge gode og stærke tænder, men får man ikke et årligt tandeftersyn, kan det give store økonomiske udfordringer på længere sigt. Et hul kan vokse sig større, eller måske overser man en visdomstand, der egentlig burde fjernes, og til sidst kan du stå over for en større operation med store økonomiske omkostninger til følge. Vi håber, at du med 10% i studierabat hos din tandlæge i vores klinik på Amager har lyst og råd til at tage en regelmæssig tur til tandlægen. Vi lover, at det kan betale sig på lang sigt. Derudover tilbyder vi gratis tandpleje i form af tandrensning, undersøgelse, to røntgenbilleder samt fluorbehandling af unge under 26 år flere gange årligt, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Der er desuden stor økonomisk hjælp til fjernelse af visdomstand, hvis du er i denne gruppe. Du kan læse mere om studierabat og andre rabatordninger hos vores klinik på Amager her.

Sådan får du studierabat hos din tandlæge i vores klinik på Amager

Vil du gerne have studierabat hos tandlægen? Det eneste du skal gøre er at kunne dokumentere, at du går på en SU-berettiget uddannelse. Det kan du eksempelvis gøre ved at vise dit studiekort, når skal til tandlæge hos os på Amager. Hvis du har spørgsmål til studierabat, behandlinger eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 32 54 56 74 eller gennem vores kontaktformular. Du kan finde vores telefon- og åbningstider her.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej