Skip to main content

Amagerbrogade 68, 2300 København S

Ring på 32 54 56 74

Bidhævning

Alt bliver slidt med tiden, og det gør tænder desværre også. Selvom du passer godt på dine tænder, kan det være nødvendigt at få behandling, der kan restaurere dine tænder til deres oprindelige højde og fylde.

Hvis dine tænder er slidte og dermed er lavere, end de var førhen, kan du have glæde af at få lavet en såkaldt bidhævning. Det vil sige, at højden på det sted, hvor dine tænder tygger sammen, bliver hævet. Alle kan få brug for at få gjort noget ved deres slidte tænder, og hvis du kan se alle fordelene ved at få lavet en bidhævning, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig her på klinikken.

Uanset om dine tænder er blevet slidt naturligt ved at spise og drikke, eller om dine tænder er blevet slidt ned, fordi du har skåret tænder om natten, hvor du ikke kan gøre noget for at forhindre det (udover at sove med bideskinne), så tager vores dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere sig godt af dig.

Konkurrencedygtige priser på bidhævning

Vores priser på behandlinger er fair, og du kan se en liste med priseksempler her på vores hjemmeside. Du kan også se, hvor meget du kan spare, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” i enten gruppe 1, 2 eller 5. Studerende får 10 % rabat på udvalgte ydelser, men det kræver, at den studerende kan fremvise et gyldigt studiekort.

Præcis hvad prisen på at få lavet en bidhævning hos os er, kommer an på hvor omfattende en opbygning, der skal laves. Vi sørger altid for at lave en fyldestgørende og æstetisk genopbygning af slidte tænder, og vi rådgiver også gerne patienter om, hvordan de bedre kan undgå at skulle have behandling af slidte tænder i fremtiden.

En bidhævning af samtlige tænder kan godt løbe op i en del penge, men du har mulighed for at få rabat. Hvis du ikke er berettiget til at få rabat, kan du overveje finansiering af din bidhævning.

Du er velkommen til at bestille en tid til forundersøgelse på vores klinik. Sammen med dig finder vi ud af, hvad der skal laves, hvor omfattende det er, og hvornår du vil kunne få det lavet. Når disse ting er på plads, kan vi komme med et prisoverslag.

Du behøver ikke døje med slidte tænder

Der kan være flere ulemper ved at have slidte tænder. Du kan eksempelvis opleve følgende gener ved slidte tænder:

  •   Smerter/isninger i tænderne ved kulde på grund af blottede nerver
  •   Knækkede tænder
  •   Smerter og/eller ubehag i kæben, når du tygger sammen
  •   Hovedpine
  •   Skævt bid/skæv sammentygning på grund af, at tænderne er lavere, end de burde være
  •   Modvilje mod at smile eller på anden vis lade andre se dine tænder

Hvis du oplever en eller flere af de ovenstående gener, eller hvis du oplever andre symptomer, som du vurderer er forårsaget af dine slidte tænder, så er der god grund til at få gjort noget ved det.

Bidhævning kan nemt afhjælpe problemer med hovedpine og kæbesmerter, da du undgår spændinger i kæben ved at få genetableret din oprindelige bidhøjde. Vi tager gerne en snak med dig om dine gener, og vi undersøger dine tænder grundigt for at finde ud af, om det er de slidte tænder, der kan være årsag til dine gener.

Uanset om du har tydelige eller mindre tydelige gener ved at have slidte tænder, så ønsker vi det bedste for dig, og vi vil derfor gerne afhjælpe problemet, så du ikke behøver døje med det.

Professionel behandling af slidte tænder

Vores klinik er fuldstændig opdateret, og vi anvender moderne udstyr, teknikker og metoder. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder smertefri bedøvelse, høj kvalitet og professionel behandling af slidte tænder.

Vores bidhævningsbehandlinger vil som udgangspunkt blive udført inden for vores almindelige åbningstider, men du har mulighed for at få en tid om aftenen, uden at det koster ekstra for dig.

Det er vigtigt, at slidte tænder bliver genopbygget på den mest optimale måde, der både er skånsom og gavnlig for patienten. Når vi afhjælper slidte tænder hos vores patienter, er det med fokus på et resultat, som vores patient er glad for, og hvor selve behandlingen har den mindst mulige negative effekt på patienten.

Uanset om du gerne vil have behandling af slidte tænder eller noget helt andet, er du altid velkommen på vores klinik. Du finder os på adressen Tandlægerne No. 68 ApS, Amagerbrogade 68, 2300 København S.

Hvis du kommer ind forbi vores klinik, vil vores søde og dygtige receptionist tage sig godt af dig og finde en tid, men du kan også ringe til os og bestille en tid til bidhævning med det samme. Ring til os på telefonnummer 32 54 56 74.

Læs vores anmeldelser på Google

Tandlægerne No. 68 ApS har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en behandling eller har du generelle forespørgsler, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen eller ringe på 32 54 56 74. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  • Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Alle felter med * skal udfyldes. Vi svarer inden for 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Kontakt
Find vej